Konto i członkostwo
Zarządzaj logowaniem, połączonymi kontami, sesjami i usunięciem konta w Ustawienia → Konto i bezpieczeństwo.
Pomoc Qito
Uzyskaj pomoc dotyczącą Qito na iPhone, iPadzie i Androidzie. Znajdź odpowiedź lub skontaktuj się bezpośrednio z zespołem pomocy.
Zarządzaj logowaniem, połączonymi kontami, sesjami i usunięciem konta w Ustawienia → Konto i bezpieczeństwo.
Otwórz stronę VIP, wybierz Przywróć zakupy i użyj tego samego konta Apple lub Google co przy zakupie.
Qito prosi o dostęp do zdjęć, aparatu, plików lub sieci lokalnej tylko wtedy, gdy wymaga tego narzędzie. Uprawnienia zmienisz w ustawieniach systemu.
Połącz oba urządzenia z tą samą siecią lokalną, zezwól na sieć lokalną lub urządzenia w pobliżu i wyszukaj ponownie.
Podaj te informacje, aby przyspieszyć analizę: